Sully

Director
Clint Eastwood
Runtime
1 h 36 min
Release Date
8 September 2016
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Drama, History

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Eastwoodin rutiinileffa kumartelee lentäjäsankarille, joka laski vikuroivan koneen keskelle jokea pelastaen siten ison kasan matkustajia. Yllätyksetön ja kaavamainen onnettomuustutkinnan seuraaminen ei jaksa ihmeemmin kiinnostaa ja kun ohjaamon tapahtumia käydään oikeussalissa läpi yhä uudestaan ja uudestaan, ei puutumusta voi välttää.
**½  Tipov 19.9.2016

3 thoughts on “Sully”

 1. Vähän pelkäsinkin ettei leffa nouse sille tasolle mitä se uskomaton laskeutuminen Hudson jokeen olisi ansainnut. Tapahtumalle tekisi varmasti paremmin oikeutta Touching the Void -tyylinen dokumentti.

  Reply
 2. Varmasti dokkari olisi tehonnut paremmin ainakin meikäläiseen. Eastwoodin tyyli on yleensä peruslattea ja itseä närästi myös liian samanlainen asetelma kuin mikä oli Zemeckisin Flightissa. Uskon että jotkut tästä varmaan pitävät enemmän kuin minä, mutta tuskinpa mikään huipputeos kenenkään mielestä on kyseessä.

  Reply
 3. Yleensä tykkään Eastwoodin leffoista tosi paljon, mutta tämä oli kyllä pettymys. Kun ei keksi hyvää sanottavaa niin ehkä parempi vaan todeta tähdet.

  1,5

  Reply

Leave a Comment