Terminator 2: Judgment Day

Director
James Cameron
Runtime
2 h 17 min
Release Date
1 July 1991
Languages
English, Spanish
Country
 France United States of America
Genres
Action, Science Fiction, Thriller

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Mahtavia actionkohtauksia, hyvät syvennykset välissä ja Arska sopii robotin osaan todella täydellisesti. “I need your clothes, your boots and your motorcycle.” Minä pidän.
*****  Tipov 30.6.2010

Tässä on kyllä kovaa settiä ja Arska on täydellinen roolissaan, väkevä elokuva, hieno meininki!
*****-  Puppe 20.7.2010

Tässä on kyllä ikäänsä nähden huikeet special effektit, jotka ei näytä laisinkaan vanhentuneilta (vrt. Jurassic Park). Muutenkin vankka leffa, mutta harmittavasti lopun pitkitetty räiskiminen turuttaa ja satasen paikkaa jää väliin.
****  Konda 26.7.2013

Ei tää ihan niin loistava ollut, kuin muistin… Pieniä juonellisia epäpätevyyksiä ja liian pitkiä takaa-ajoja. Legendaarinen C64-peli muistui nyt aika elävästi mieleen noista takaa-ajoista. Oi nostalgiaa 🙂 Hehkuttelin etukäteen tunnaria mielessäni pari päivää ja sitä ei valitettavasti ihan niin hyvin (= paljon) käytettykään hyväksi leffan aikana.
****+  Puppe 6.8.2013

Tippuu listalta, vaikka vahva toimintaleffa kyseessä onkin. Hieman puuttuu sielua ja varsinkin lopussa jytinäkohtauksia venytetään liikaa.
Tämä oli Director`s cut, voi jopa olla että perusversio (15 min lyhyempi) toimisi paremmin. Riippuen toki mitä siitä on leikattu.
****  Tipov 2.10.2013

4 thoughts on “Terminator 2: Judgment Day”

 1. Huikee ero kyllä tän ja T1:en välillä erikoistehosteissa. Cameronille kyllä iso käsi, sillä tehosteet ei vieläkään näytä vanhentuneilta vaikka leffasta on jo kohta 25 vuotta. Edelleen harmittaa toi lopun ylivenytetty ja puuduttava mätkintä, muuten tää ois nimittäin melko varmasti meikän satasen listalla.
  ****

  Reply
 2. Miten mulla jääny tälle antamatta tähdet, yks kaikkien aikojen suosikeista kuitenkin. Lähelle Top 100 kärkeä menee!

  4,5

  Reply
 3. Dance movesit oli eilen kankeet ku Arskalla ja viimeistään sen perusteella pitää antaa huikealle leffalle 4.5 staraa.

  Reply
 4. Toimintaleffaa ei paljon paremmin voi kyl tehdä. Tää jyrää eteenpäin mahtavalla jytinällä ja kun pohjalla on kunnon juoni ja erittäin mielenkiintoinen asetelma, niin kelpaa katsella. Äänisuunnittelu on myös poikkeuksellisen onnistunut. Ainoa miinus tulee lopetuksen turhasta pitkittämisestä. Tää olis ehdottomasti pitänyt lopettaa siihen “hasta la vista” laukaukseen (ja siitä siirtymä Arskan upotukseen). Vartti ylimääräistä hutkintaa syö puolikkaan arvosanasta. Kuten Konda totesi, niin uskomattoman laadukasta jälkeä kun ajattelee että vuonna -91 on tehty. Arska tekee ilman muuta elämänsä roolin, robottimainen näyttely luontuu miehellä aivan ilmiömäisesti. 4½
  Tanelta ja Tuplalta vielä arvosanat, niin sit olis kaikilta…

  Reply

Leave a Comment