The Bank Job

Director
Roger Donaldson
Runtime
1 h 52 min
Release Date
28 February 2008
Languages
English
Country
 Australia United Kingdom United States of America
Genres
Crime, Drama, Thriller

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Hyviä leffoja siis tehdään edelleen. Aivan käsittämättömän loistava tekele joka nousee listalle aivan taatusti. Tällainen fiilis ei tule mulle juuri ikinä ekan katsomiskerran jälkeen, mutta tämä todella kolahti. Huikean hyvä juoni (luin nyt jälkeenpäin että perustuu kai löyhästi tositapahtumiin), ei sorruta ylilyönteihin ja näyttelijät sopii rooleihinsa enemmän kuin hyvin, varsinkin Jason Statham on kuin tehty pääosaan. Meikä kattoo leffoja nykyään niin hävettävän vähän että todella kummallista tämmösen helmen osuminen kohdalle.
*****  Spini 29.9.2013

Täytyy yhtyä Spinin kehuihin. Todellakin yllättävän hyvä leffa, vaikka aihe on tuhanteen kertaan kaluttu läpi. Juonenkäänteitä riittää hurja määrä, mutta silti homma onnistutaan pitämään suht uskottava, johtuen varmasti siitä että juttu pohjaa tositapahtumiin. Mielenkiintoinen tarina, hyvä ohjaus Donaldsonilta ja Jason Statham sopii erittäin hyvin pääosaan.
***½  Tipov 9.10.2013

2 thoughts on “The Bank Job”

  1. Leffa etenee mukavan tiiviiseen tahtiin ja tapahtumia riittää. Mielenkiinto pysyy koko ajan yllä, mutta kässärin ja ohjauksen pienet rosot verottavat uskottavuutta ja vetävät uskottavuuden mattoa väliin katsojan alta.

    ***

    Reply
  2. Nostan vielä puolikkaalla arvosanaa. Kevyenä viihteenä aivan mainio vaihtoehto leffailtaan. Rytmikäs tempo säilyy koko ajan ja perinteisen pankkikeikan taustakuvio on tällä kertaa niin kiinnostavasti rakennettu, että jännitteitä riittää koko rahan edestä. 4

    Reply

Leave a Comment