The Boat That Rocked

Director
Richard Curtis
Runtime
1 h 56 min
Release Date
1 April 2009
Languages
English
Country
 Germany France United Kingdom
Genres
Comedy, Drama

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Meinasin aluks kakkosta, mutta pienen mietinnän jälkeen vielä yks tähti, näyttelijäsuoritukset oli kuitenki sen verran vankkaa luokkaa. Ihan mukava, kevyt kateltava muutenkin. Ehkä silti hivenen kertakäyttötyyppinen.
***  Tipov 28.10.2010

Ei kovin kummoinen leffa, juonellisesti tässä ei mielestäni tapahtunut juuri mitään. Oletin että piraattipojat vääntää hallituksen kanssa eri tavoilla radion olemassaolosta, mutta eihän sen suhteen oikeastaan tapahtunut mitään.
**  Orno 17.4.2013

2 thoughts on “The Boat That Rocked”

  1. Ensivaikutelma siitä että tämä olisi kertakäyttökamaa ei pitänyt paikkaansa, sillä nyt on jo kolme katselua takana ja hyvin maistuu edelleen. Rennon letkeää menoa ja hyviä näyttelijöitä Bill Nighyn ja Philip Seymour Hoffmanin johdolla. Nuori Tom Sturridge on myös oikea valinta päärooliin. Vanhoja hittejä suoltava musaraita auttaa osaltaan pitämään fiilikset kohdillaan. (Spiniltä kyl kovat tähdet tähän.) 3½

    Reply
  2. Richard Curtis onnistuu luomaan aika metkan meiningin, ja kokonaisuus on pienistä pintavirheistä huolimatta erittäin mainio. Etenkin Bill Nighyn ja Philip Seymour Hoffmanin suoritukset ja keskinäinen kemia on rautaa. Varsinkin ekan puolituntisen jälkeen meno yltyy hersyvän hauskaksi. Täytyy vielä nostaa arvosanaa puolikkaalla.

    ****

    Reply

Leave a Comment