The Dead Zone

Director
David Cronenberg
Runtime
1 h 43 min
Release Date
21 October 1983
Languages
English, Russian
Country
 United States of America
Genres
Thriller, Horror, Science Fiction

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Stephen Kingin stooriin perustuva jännäri on omasta mielestäni Cronenbergin uran ensimmäinen kunnon onnistuminen. Christopher Walken tulkitsee hyvin miestä, joka saa onnettomuuden kautta kyvyn nähdä tulevaisuuteen. Kohta ollaan murhien ja moraalisten kysymysten äärellä. Sisällön puolesta homma pysyy hanskassa, eikä tässä lähdetä riuhtomaan liikaa. Mielenkiintoinen ja hyvä leffa.
***  Tipov 16.6.2016

5 thoughts on “The Dead Zone”

 1. Tää oli myös kova sana nuorempana. Katoin tän pitkästä aikaa jokusen vuosi sitten, mutta ihan samalla tavalla se ei enää silloin iskeny. Laitetaan muistista kaks puol.
  **½

  Reply
 2. Tämä tuli painajaisiin vähän samalla tavalla kuin Dracula, kun liian nuorena katsoo. Christopher Walken sai loppuelämän kestävän niskalenkin meikäläisestä maapallon kammottavimpana miehenä. Aina riipii, kun miehet kasvot ilmestyvät kuviin. Karmaiseva elokuva muistaakseni. ***

  Reply
 3. Veikkaan et tää ei ois Tane ihan yhtä pelottava nykyään:) Muuten hyvä leffa kyllä. Sullahan oli lapsuus pelkkää painajaista kaikkien näiden leffojen takia:)

  Reply
 4. Tuli muuten mieleen tää leffa, ku joku äijä yritti ottaa poliisi aseen Donald Trumpin vaalitilaisuuudessa Vegasissa, tarkoituksena nähtävästi ampua Donaldia. Ehkä äijä näki mikä maailmaa odottaa Trumpin valtakaudella…

  Reply

Leave a Comment