The Expendables

Director
Sylvester Stallone
Runtime
1 h 43 min
Release Date
3 August 2010
Languages
English, Spanish
Country
 United States of America
Genres
Action, Thriller

Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipi

Todella kevyt elokuva, toimintakohtaukset ovat suorastaan naurettavia, mikä tosin lienee tarkoituskin, kyllä tämän katsella jaksoi ja nauraakin sa (tosin pilkin välillä kyllä toiminnan käydessä puuduttavaksi). Arskalla oli pettymyksekseni todella pieni rooli, eli yksi kohtaus.
*+  Puppe 22.8.2010

The Expandables. Elokuva on ilmeisesti saanut nimensä Rambo II:n elämää suuremmasta romanttisesta kohtauksesta, jossa John J. selittää naiselle olevansa Expendable (kulutushyödyke), “you know, sinut kutsutaan juhliin, et saavu sinne, mutta kukaan ei kysele perääsi.”

Elokuvan helmet on tietenkin kohtauksissa suurten legendojen kesken. Stallone, Schwarzenegger ja Willis samassa kohtauksessa. Sivumennen sanoen, kielen oppimisessa ihmisellä täytyy olla joku herkkyyskausi, jonka jälkeen oikeita äänteitä ei opi millään ilveellä, siksi leveä Arnoldin aksentti on edelleen. Myös Rourke-Stallone Hollywoodin kiristetyimmine kasvovärkkeineen samassa kuvassa on hupaisaa katsottavaa. Stallonen kroppa on kyllä edelleen kunnossa, ainakin tietyillä kamerakulmilla.

Se pitää vielä sanoa, että elokuvan katsojakunta oli yllättävän vanhaa, joten onkohan tässä häivähdys siitä, ettei itsekään enää edusta mitään kovin uutta sukupolvea.
*  Tane 29.8.2010

Kyllä tää niin tyhjänpäivänen leffa on että ei oikein jaksa edes kommentoida mitenkään. Ois saanu jäädä tekemättä.
Tipov 5.1.2011

Eilen sorruin katsomaan tämän, ja tämähän oli aivan fantastisen huono. Eihän tätä kukaan kehunut ollut, mutta silti alitti riman kevyesti. Jos jotain positiivista tästä kokonaisuudesta yrittää etsiä, kohta ulos tuleva kakkososa ei voi olla huonompi. Vai voiko?
Orno  12.8.2012

Leave a Comment