The Fighter

Director
David O. Russell
Runtime
1 h 56 min
Release Date
17 December 2010
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Drama

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

I Heart Huckabeesin ohjaajan uusin. Nyrkkeilytarinoita on kyllä tehty jo aika paljon, mutta kyllä tämä puolustaa paikkaansa. Ihan mieluusti katseli. Ei kuitenkaan klassikon aineksia.
***  Tipov 23.1.2011

Hyvin epätasainen kokonaisuus. Keskivaiheilla elokuva vajoaa harmaaseen tasapaksuun lietteeseen ja nyrkkeilykohtaukset ovat surkeasti toteutettuja. Loppua kohti vire kuitenkin jälleen paranee ja elokuvasta jää hyvä maku suuhun. Ohjauksen pienet tyylivirheet saavat tarinan tuntumaan ajoittain epäuskottavalta, vaikkakin tositarinaa kerrotaankin. Christian Bale osoittaa monipuolisuuttaan näyttelijänä vetäen pääosin hienosti hieman vajaan velipuolen roolin. Melissa Leo kaappasi (Balen) lisäksi Oscarin sivuroolista äidin roolissa, mutta ei mielestäni ihan niin erinomaista osaa tehnyt.
***  Puppe 26.11.2013

1 thought on “The Fighter”

  1. Bale ja Wahlberg tekevät näyttelijäpuolella takuutyötä eripuraisina veljeksinä. Russellin ohjauksellisessa kerronnassa jokin tökkii ja kuten Puppe viittasikin, niin realismiin ei aina päästä kunnolla kiinni, vaikka tositarinassa ollaan. Tarinan perusta on kunnossa ja niukka kolmonen pysyy sen ansiosta. 3

    Reply

Leave a Comment