Poster for the movie "The Hangover"

The Hangover

Director
Todd Phillips
Runtime
1 h 40 min
Release Date
5 June 2009
Languages
English
Country
 Germany United States of America
Genres
Comedy

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Kondan useiden suositusten saattelemana kahlasin tämän lopulta läpi. Ihan ok, kevyt välipala raskaiden draamojen vastapainoksi. Oisin kyllä ohjaajana vaatinu metodinäyttelyä eli poikien ois pitäny olla oikeasti kanuunassa. Olivat liian virkeitä.
**  Tipov 16.11.2010

Siinä on Tipi kyllä oikeassa, että pojat oli liian virkeitä Hangoverissa. Jos kunnon pirskeet on, niin eihän sitä seuraavana päivänä pääse ollenkaan ylös. Tosin elokuva siitä että äijät vaan makaa kanuunoissa hotellin lattialla ei ehkä olis hirveen houkutteleva…
Orno 17.11.2010

Ajoittan meno äityy turhan kovaksi ja kässäri huitelee turhan korkeissa sfääreissä, mutta kyllä tää ehdottomasti helmeimpiä komedioita on 2000-luvulla.
***½  Puppe 7.2.2011

2 thoughts on “The Hangover”

  1. Tässä on edelleen kyllä toimiva meininki ja hauskaa läppää. Todd Phillips on onnistunut saamaan melko ehjän kokonaisuuden kasaan, ja vaikka välillä tosiaan hieman överiksi vedetäänkin, kokonaisuus pysyy mielestäni mukavasti kasassa.

    *** 1/2

    Reply
  2. Hyvän mielen leffa, joka tekee mieli katsoa uudestaan ja uudestaan. Zach Galifianakis onnistuu parhaiten roolissaan, vaikka epätasaisuutta on hänenkin läpissään. Mike Tysonin “NICE!” kajahtaa yhtä tymäkästi kuin miehen oikea koukku aikanaan.

    *** 1/2

    Reply

Leave a Comment