The Walk

Director
Robert Zemeckis
Runtime
2 h 03 min
Release Date
30 September 2015
Languages
French, English
Country
 United States of America
Genres
Adventure, Drama, Thriller

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Aikanaan 70-luvulla joku kaveri ihan oikeastikin viritteli vaijerit WTC-tornien väliin ja tasapainoili kylmän viileästi ilmojen halki. Zemeckisin lähestymistapa erikoiseen tarinaan on liian kevyt ja silloin tällöin piipahtava selittelevä kertoja (joka on päähenkilö itse) on täysin epäonnistunut ratkaisu. Näyttelijätyö on Gordon-Levittin johdolla hieman ärsyttävää (luultavasti ohjauksesta johtuen), mutta loppu on vahva ja nuorallakävelykohtaukset ovat vaikuttavia.
**½  Tipov 19.7.2016

3 thoughts on “The Walk”

  1. Tästä kävelystähän kertoo myös kehuttu dokkari/re-enactment Man on Wire, joka tuli arvioitu about vuosi sitten. Sen ohjasi James Marsh (Theory of Everything).

    Reply
  2. Joo. Toi pitäis kans jossain vaihees tsiigata. On varmastikin parempi kuin tämä Zemeckisin yritelmä. Marshin tyyli sopii lähtökohtaisesti aiheeseen paremmin.

    Reply
  3. Kevyt ja viihdyttävä elokuva, mutta liian kosiskeleva lähestymistapa vie parasta terää. Joseph onnistuu suurimman osan ajasta esiintymään uskottavasti ranskiksena ja sivuosassa Charlotte Le Bonin jättimäiset silmät ja siro olemus lumoavat katsojaa. Käsikirjoitus olisi voinut olla parempikin ja soutaa-huopaa-kissa-hiirileikki on jo aika pohjanoteeraus. ** 1/2

    Reply

Leave a Comment