To Live and Die in L.A.

Director
William Friedkin
Runtime
1 h 56 min
Release Date
1 November 1985
Languages
Spanish, English
Country
 United States of America
Genres
Action, Crime, Thriller

Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipi

Ihan kohtuullinen leffa.. Viimeisten 30 minuutin aikana vaan oli niin paljon epäuskottavuuksia (ja mä en yleensä kiinnitä niihin huomiota) että ne kyllä rokotti jonkin verran.
***+ Puppe 18.2.2005

Kivaa särmää ja mukavasti jyskäävää kasarimusaa. Paikoin hauskuuttavan vanhahtavia musiikkitehosteita, mutta tunnusbiisi jotenkin iski kovasti meikäläiseen. Toimiva ja tiivistunnelmainen kuvaus, mutta hieman turhan kikkaileva käsikirjoitus ja älyttömän pitkä takaa-ajokohtaus hieman verottavat parasta terää.
***½  Puppe 10.12.2013

2 thoughts on “To Live and Die in L.A.”

  1. Pitkästä, pitkästä aikaa tuli katottua Live and Die. Tässä ois ollu kyllä potentiaalia parempaankin, on kuitenkin kohtuu hyvät näyttelijäsuoritukset, hyvä pohjatarina ja kaiken kaikkiaan aika mukava fiiliskin läpi leffan. Ikävä kyllä tässä sorruttiin kuitenkin aivan liian monta kertaa katsojia aliarvioviin juonellisiin ratkaisuihin. Iteltä ne söi ainakin niin pahasti leffanautinnosta, että vaikee on parempia tähtiä antaa.
    **½

    Reply
  2. Tunnelmallinen kasaripätkä, joka kliseisistä lähtökohdistaan huolimatta on tehty persoonalliseen ja kiinnostavaan tyyliin. Toimivaa viihdettä, vaikka erityisesti tappelukohtaukset on tehty yllättävän nuhjuisesti jopa omaan aikakauteensa nähden. 3½

    Reply

Leave a Comment