Wall Street: Money Never Sleeps

Director
Oliver Stone
Runtime
2 h 13 min
Release Date
20 September 2010
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Crime, Drama

Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipi

Ihan viihdyttävä ok leffa, Douglas veti hyvin, mutta eihän näistä jatko-osista oikein kuitenkaan oo mihinkään. Vähän oli sellaista moraalista tuomiota liian kosiskelevalla tavalla mukana.
Tane 4.10.2010
Ei oo Oliver kyllä kummoisessa vireessä tätä nykyä. Kässäri on aika skeida, vaikka tavallaan mielenkiintoisesti sekoittelee faktaa ja fiktiota pankkikriisistä. Juonelliset ratkaisut ovat kuitenkin aivan kamalia, mikä kismittää loppua kohti enemmän ja enemmän. Sinällään ihan katsottava leffa, nousipa pari kertaa kylmät väreetkin (positiivisessa mielessä). Voisin kuvitella, et Tipi ja varsinkin Konda inhoaa tätä pätkää. Tane piti keskivertona, hmmm, ei, ei näillä ratkaisuilla… Ei viitsi spoilailla tässä kuitenkaan niin tarkempi selittäminen menee vaikeaksi..
*½  Puppe 20.10.2010

Idea on ihan hyvä ja ajankohtainen, mutta Ollilta on ohjauksen suhteen potku täysin poissa. Kaveri suoltaa nykyään munatonta ja puolivillaista perussettiä, mikä on tämän tasoiselta ohjaajalegendalta kyllä merkki siitä että nyt olis tauon paikka. Tusinatason töitä osaavat tehdä muutkin. Missä on se raivo ja alkuvoima joka leimasi miehen parasta luomiskautta?
**  Tipov 8.4.2011

1 thought on “Wall Street: Money Never Sleeps”

  1. Tälle oli annettu aika kova tyrmäys aikanaan (myös itseltäni), mutta nyt kun katsoin uudestaan, niin tuntui kuitenkin kohtuullisen viihdyttävältä pätkältä. Loppua kohti kässäri hieman pettää, mutta kyllä tässä mielenkiinto kuitenkin pysyy yllä ja, kuten Tane mainitsi, Michael Douglas tekee jälleen kerran erittäin hyvän roolisuorituksen. 3

    Reply

Leave a Comment