War of the Worlds

Director
Steven Spielberg
Runtime
1 h 56 min
Release Date
28 June 2005
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Adventure, Science Fiction, Thriller

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Kävin tossa eilen maailman ensi-illassa kattomas War of the Worldsin (Hohdon hehkutuksen innostamana). Täytyy kyllä sanoa että oli aika paha pettymys… Todella pahoja kliseitä ja jotenkin mikään vaan ei oikein toiminut. Lisäksi jäi jotenkin oudoksuttamaan, että leffai ei juuri selittänyt mitään millään tapaa. Huonoin Spielberg – jos ei ikinä – niin ainakin pitkään aikaan.
**+  Puppe 30.6.2005

Voi, voi.. Kyllä sitä näköjään huippuohjaajakin osaa lapioda paskaa. Enkä tosiaankaan väitä etteikö tämä olisi käynyt jo aiemmin ilmi monen huippuohjaajan kohdalla, tyyliin Stonen Aleksander, mutta nyt tuli mielestäni ehdoton pohjanoteeraus (varsinkin kun vertaa siihen kuinka paljon projoktiin oli puskettu rahaa): Spielbergin War of the Worlds.  Suoraan sanoen rupesi päähän koskemaan kun katsoi tuota helvetin paskaa tekelettä. Shame on you Spielberg!!!!!
0 tähteä  Konda 25.11.2005

En ollu tätä Spielbergin työtä aikasemmin kattonu, koska Von Great haukku tän pystyyn ja oikeessa olikin. Muutama hieno jysähdys, joilla yritettiin peittää aivan juosten kustua käsikirjotusta. Todella kuminen maku jäi suuhun tästä paskakakusta, joka on taatusti Spielbergin uran pahin mahalasku.
Tipov 31.8.2010

Katoin ekaa kertaa loppuun saakka nyt kun se tuli töllöttimestä. Jatkan Tipin ja Kondan kanssa samalla linjalla. Aivan käsittämätömän huono tekele. Läjäytetään umpisurkeaan käsikirjoutukseen jotain teknisesti näyttävää ja lopputulos on tämä. Tulee tosiaan hieman laadussa eroa, kun verrataan Spielbergin parhaimpiin elokuviin.
Spini 3.9.2010

Spiniltä nollat 24.5.2015

1 thought on “War of the Worlds”

Leave a Comment