Youth

Director
Paolo Sorrentino
Runtime
1 h 58 min
Release Date
21 May 2015
Languages
German, Spanish, English
Country
 United Kingdom Italy France Switzerland
Genres
Drama

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Kuvauksen puolesta tyylikäs leffa Paolo Sorrentinolta. Yläluokan kylpylähotelliin sijoittuva tarina on älykkään oloinen ja täynnä vahvoja näyttelijäsuorituksia (mm. Michael Caine, Harvey Keitel ja Paul Dano). “Maradonakin” vilahtelee vieraiden joukossa ja Roly Serrano on hämmästyttävällä tavalla Diegon näköinen upeine rölleineen.
***  Tipov 12.1.2016

6 thoughts on “Youth”

 1. Mielenkiintoinen, erilainen, mahtava elokuva! Michael Caine, eläkkeellä oleva säveltäjä ja Harvey Keitel, viimeistä elokuvaansa virittelevä ohjaaja ovat hyvässä vedossa tässä Paolo Sorrentinon (parhaan ulkomaisen Oscar 2015) komediallisessa draamassa. Leffassa tehdään hieman poikkeavia ratkaisuja mm. seksuaalisten jännitteiden osalta ja mielenkiintoisilla leikkauksilla ja mielettömän hienolla äänisuunnittelulla. Ehdottomasti parhaita leffoja pitkään aikaan! Todella hieno elämys leffateatterin penkistä käsin!
  ****

  Reply
 2. Puolikas lisää toisen katselun myötä. Pientä epätasaisuutta ehkä on havaittavissa (sivuosanäyttelijöiden suhteen on pientä ongelmaa välillä), mutta paljon upeita kohtauksia ja hienoja yksityiskohtia. Juonellisesti aika löysät raamit, mutta sehän on Sorrentinon tarkoituskin, jotta pienistä hetkistä saadaan kaivettua fiilis irti. Sopraano Sumi Joen lopussa esittämä Simple Song on uskomaton veto ja se on jo sinällään huima kokemus. Rebekah Del Rion jalanjäljissä mennään. 3½

  Reply
 3. Tuli itsekin katsottua Youth jo toista kertaa ja ihan hieno ja mielenkiintoisella tavalla erilainen teos kyseessä. Näyttelijäsuoritukset ovat kauttaaltaan onnistuneet, mutta varsinkin pääosakolmikko Caine, Keitel, Dano tekee maittavaa jälkeä. Tipin mainostama Serrano upeine vatsoineen on kyllä toden totta aivan Maradonan näköinen.
  ***½

  Reply
 4. Jotenkin tämän visuaalisuus, äänimaailman mahtavuus ja timanttiset näyttelijäsuoritukset tekevät tästä suuren katselunautinnon. Käsikirjoitus ja dialogi ovat myös todella toimivia. Katselin tämän toisen kerran läpi ja hymy eikun leveni naamalla 🙂 Kolkuttelee jopa sadan joukkoa!
  **** 1/2

  Reply
 5. Pakko nostaa arvosana täyteen vitoseen. Dialogi on nerokasta ja kokonaisvaltainen elokuvakokemus on mieletön. Erittäin monipuolinen elokuva, josta pystyy nauttimaan monella eri tavalla. Kuvauksessa ja juonen kuljetuksessa on pientä mukavaa mystisyyttä, joka vielä antaa viimeisen silauksen hienolle elokuvalle.

  *****

  Reply
 6. Tämä leffa kyllä paranee jokaisella katselukerralla ja listasijoitus kohoaa. Sorrentino ohjaa jopa yleensä ärsyttävän Paul Danon oikein hienoon suoritukseen. Kokonaisvaltainen nautinto ja elämys. Täydellinen mestariteos.

  *****

  Reply

Leave a Comment